Search

My Life Would Stuck Without Fashion

Content

Tuesday, December 8, 2009

Wedding at Terace Coffee Shop Mercure Hotel




It's wedding party again. lol
banyak banget wedding di bulan Desember,
Wedding nya anak nya teman Mama. Di hotel Mercure, di pool side nya.
Pas hari itu kayaknya lagu banyak yg menikah,
di Mercure aja ada sampai 4-5 orang. LOL
Untung nggak hujan deh, padahal pagi dan sore nya uda sempet hujan deras.
Pas acara juga uda mulai gerimis, untung pawang nya masih bisa nahan hujan. :p

with my sister and my mother. :p
i really love my family. ♥

i love my outfit,,
felt like Blair's look a like. ROFL
suka sama garis yanga da di baju. suka sama warna nya, bikin kelihatan tambah putih.
Dress from *forget*
shoes from Charles&Keith
clucth from randombrands

1 comments:

  1. I love your outfit too, your dress is one of a kind! Many kisses, happy New Year!

    ReplyDelete

Thanks for visit and leave a comment on my blog! <33
I will visit and reply you soon , and ...
please kindly follow my blog. Thank You !

Shop

Bloglovin'

followers

Archives

StyleWe

View StyleWe

Newchic

Sexy Lace Flat Pointed Toe Ballet Sandals sku242917

About

You can ask me anything, feel free email me at livia.pang@gmail.com

Instagram

Facebook

Twitter

Lookbook